„Afaceri on-line”

Am avut ghinionul zilele trecute sa mi se strice frigiderul. Ce de de facut in aceasta situatie? Cautare pe goagal „reparatii frigidere”. L-am luat pe primul cu gandul ca omul oricum a platit bani la google, deci trebuie sa scoata bani din asta, deci e serios. Stabilesc cu omul sa ne intalnim a doua zi la 18.30. A doua zi ca sa fiu sigur toata ziua am incercat sa-l sun sa-mi confirme dar meseriasu’ avea tel.inchis (probabil isi facuse plinul si acum era plecat in vacanta in prima crasma de cartier). Caut din nou site-ul si mai gasesc acolo un telefon unde sun. Imi raspunde unu’ care zice ca e partener cu initialu’ si care-mi spune ca nici el nu reusit sa vorbeasca cu tipu’ in ziua respectiva, dar ma asigura ca e om serios si ca daca a zis ca vine, vine. Ma infiintez la locul si data stabilita, astept sfertul academic, omu’ meu bineinteles ca nu apare, ba mai mult asa-zisul lui partener imi tot respinge apelurile, chiar daca ii trimit un mesaj in care il rog sa-mi spuna daca mai astept ca vitelu’ sau sa plec.

Site-ul astora doi : http://www.reparatiifrigidere.com .

Cu greu ma gasesc un numar de telefon al altui mese(rias) care pare ca stie ce are frigiderul si ma anunta ca vine cu piese cu tot. Intr-adevar vine, insa fara piese si ma anunta cu superioritate ca doar a doua zi poate repara obiectul. Stabilim iarasi o ora. A doua zi la ora stabilita nu apare nici asta si nici macar nu are bunul simt sa-mi telefoneze ca intarzie. Aflu ca vine peste 1/2 de ora. Apare peste 1 1/2 h si ma anunta ca am noroc ca a venit. Intr-un final apoteotic firgiderul este reparat. Cand ii cer o chitanta se face ca nu aude 😀 

Stateam mai apoi si ma gandeam ca unii oameni merita sa moara de foame si daca un sfert din firmele care s-au inchis in urma crizei erau de tipul celor de mai sus atunci nu este nici o pierdere, ba din contra.

Ce pot sa spun este ca on-line-ul necesita o anumita cultura, un anumit IQ pe care unii nu-l au.

One Response to “ „Afaceri on-line” ”

  1. Sunt ESCROCI cei de la http://www.reparatiifrigidere.com. Fac treaba de mantuiala, cer foarte multi bani, iar garantia oferita de ei este o hartie fara valoare (ca sa ma exprim frumos). EVITATI ACEASTI SARLATANI!

Lasă un răspuns